Sebastian Ghita, atac la noul Cod Fiscal. Ludovic Orban, bufonul regelui

Deputatul Sebastian Ghiță nu este de acord cu noul Cod Fiscal. În opinia acestuia, în forma agreată, după consultările de joi ale partidelor parlamentare, a rezultat un Cod Fiscal socialist care scade taxele pe consum și nu pe cele pentru mediul de afaceri.

"Eu cred că prima variantă de Cod Fiscal era o variantă echilibrată, una care venea cu acest 20 la sută TVA, dar venea și cu niște măsuri în favoarea mediului de afaceri. Întrebați orice om de afaceri din România și are să vă spună că dorește  impozit de 5 la sută  pe dividente, pentru că trebuie să stimulăm puțin capitalul și trebuie să-i stimulăm pe oameni să muncească. Este o chestiune fundamentală pe care doamana Gorghiu trebuia să o apere cu dinții. Dar din ce vedem noi este un concurs de  socialism", a declarat Sebastian Ghiță.

Măsurile pentru mediul de afaceri au fost eliminate, iar degringolada a creat-o domnul Iohannis respingand acel Codul Fiscal. Pe cei de la PNL nu i-am văzut cu o idee, o propunere care să ajute mediul de afaceri.

Citește și: Un partid vrea modificări majore la Codul Fiscal! Va sesiza Avocatul Poporului

Față de exprimarea lui  Ludovic Orban cu privire la faptul ca acordul semnat joi nu este valid pentru ca nu a fost semnat de toți, Sebastian Ghiță a declarat că:  "Fiecare partid are maimuțica lui, și domnul Orban se maimuțărește și el pe la televizor, fără să conteze vocea lui în PNL. Însă uneori bufonul regelui spune adevărul, adică domnul Orban spune ce are de spus. 

Acest PNL nu apăra ce ar trebui să  apere. Nu avem astăzi  o competiție de idei între liberalii care ar trebui să apere capitalul și dezvoltarea economiei și socialiștii din PSD și ai lui Ponta care ar trebui să se uite cum să scadă taxele pe consum," a mai spus Sebastian Ghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel