EXCLUSIV  Sebastian Ghiță: "TERORISM media". Semnal puternic pentru PRU

PRU a fost primul partid din România care a anunțat că salută victoria lui Donald Trump, iar deputatul Sebastian Ghiță consideră că s-a dat un semnal puternic și pentru alegerile din România din 11 decembrie.

Membrii Partidului România Unită sunt convinși că în cadrul Parteneriatului Strategic dintre România și SUA, noile idealuri naționale promovate de Donald Trump în SUA și de către PRU în România vor căpăta valențe sporite.

Sebastian Ghiță a vorbit pentru DC News despre victoria din SUA.

"M-am bucurat pentru Donald Trump din două puncte de vedere. În primul rând, pentru că sunt naționalist, iar Donald Trump a câștigat cu un mesaj naționalist. În al doilea rând, pentru că am fost antreprenor și am constatat de multe ori că sunt valorizați funcționarii și experiențele lor în fața antreprenorilor, în fața oamenilor de afaceri, în fața celor care au condus și au trăit în real life. Funcționarii, mergea - nu mergea treaba, și își luau salariul. În cazul antreprenorilor, dacă nu le mergea treaba, dădeau faliment. Trump este mult mai pregătit, decât oricine altcineva, să conducă America", ne-a spus deputatul.

"Donald Trump a câștigat cu mesajul: 'trebuie să ne respectăm istoria, valorile și tradițiile, trebuie să ținem fabricile pe pâmânturile Americii, nu în Asia, trebuie să dăm locuri de muncă americanilor, nu altora, și trebuie să luptăm pentru America, nu pentru alții' ", a mai zis politicianul.

Terorism media împotriva lui Trump

Sebastian Ghiță a explicat de ce oamenii nu au spus că aveau de gând să îl voteze pe Donald Trump: "Oamenii nu au spus cu adevărat ce aveau să voteze pentru că a existat un terorism media împotriva lui Donald Trump. La politică este ca la femei. Nu întotdeauna este ales un bărbat îmbrăcat la dungă, unele femei aleg și motocicliști cu geci de piele și ținte, așa e viața". 

"Victoria lui Trump sunt singur că ne ajută. Oamenii au dat un semnal. Ați văzut că Partidul România Unită a fost primul partid care și-a exprimat bucuria că Donald Trump a ieșit președinte", a conchis Sebastian Ghiță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel