Sebastian Ghiță, scenariu-surpriză pentru Victor Ponta

Deputatul Sebastian Ghiță, proaspăt membru  al Partidului România Unită, a lansat, marți, un scenariu-surpriză, declarând că PRU îl vrea pe Victor Ponta pentru un nou mandat de prim-ministru.

Afirmațiile au fost făcute la Înalta Curte de Casație și Justiție, acolo unde Sebastian Ghiță a contestat controlul judiciar pe care i l-a impus DNA în cel mai recent dosar, potrivit psnews.ro.

Întrebat dacă mai vine Victor Ponta în PRU, Sebastian Ghiță a dat de înțeles că încă nu a fost încheiată o pace definitivă între Liviu Dragnea și fostul premier.

„Fecare dintre noi își alege felul în care vrea să-și gestioneze cariera. Din câte știu eu, între Liviu Dragnea și Victor Ponta n-avem încă o soluție definitivă. PRU îl așteaptă pe Victor Ponta în rândurile sale, ca președinte al partidului. În momentul în care Victor Ponta va simți că trebuie spuse în România adevăruri mai dure decât cele care pot fi spuse în PSD, sunt convins că va face pasul. Sau în momentul în care Liviu Dragnea nu se va ține de cuvânt față de Victor Ponta", a zis Ghiță, făcând aluzie la promisiunea lui Dragnea de a-l susține pe Ponta pentru un nou mandat la Palatul Victoria.

[citeste si]

În continuare, Sebastian Ghiță a dat exemplul situației în care PRU „va merge în alegeri cu poza lui Victor Ponta și cu propunerea să fie premier din nou, iar PSD va dori să-l susțină pe domnul Cioloș în mod ocult sau pe domnul Dîncu".

„În acel moment, Victor Ponta și o mare parte din PSD vor căuta să se alăture PRU. Sau Liviu Dragnea îl va propune prim-ministru pe Victor Ponta", a mai spus fostul social-democrat.

Nu în ultimul rând, Sebastian Ghiță a reclamat ezitarea PSD când vine vorba „să spună adevărul în țară".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel