Sebastian Ghiță: Niciun ban de la Dorin Cocoș nu a ajuns în România TV

Deputatul Sebastian Ghiță a vorbit, în interviul acordat pentru B1 TV, și despre cei 500 de mii de euro, despre care Elena Udrea susținea că i-ar fi primit de la soțul său, Dorin Cocoș, pentru televiziunea sa. 

Întrebat dacă a luat cei 500.000 de euro de la Dorin Cocoș, Sebastian Ghiță a răspuns: "Evident nu. Nu există niciun ban depus cash de la mine sau de la altcineva din buzunar la firmă. Toți banii au venit extrem de publici și de open, prin conturi bancare. Deci se poate ști în orice moment, orice ban a ajuns în televiziune și în mod evident nu vine nici de la dl Dorin Cocoș, nici de la vreo firmă a dânsului".

Elena Udrea a anunțat, la sfârșitul lunii ianuarie, într-un interviu acordat pentru hotnews.ro, că a depus un denunț la DNA pe numele directorului interimar al SRI, Florian Coldea. Ea îl acuză pe Florian Coldea că a instrumentat o campanie împotriva sa și că i-ar fi cerut fostului său soț, Dorin Cocoș, să-i dea 500.000 de euro deputatului Sebastian Ghiță, pentru a-i susține televiziunea, România Tv. 

Elena Udrea, denunț la DNA împotriva lui Florian Coldea. Reacția lui Sebastian Ghiță, invocat în denunț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel