Sebastian Ghiță: Mă voi duce la Procurorul general. Îi voi spune lucruri grave

Sebastian Ghiță a făcut câteva declarații referitoare la procurorul care îi instrumentează dosarul. Deputatul a zis că acesta a făcut orice pentru a intra în posesia unor înregistrări compromițătoare cu el.

"În acest dosar sunt numai martori sub acoperire. Acești oameni sunt puși de procuror să practice probe. Să fabrici probe este ceva ilegal. Voi duce în Parlamentul României denunțuri și înregistrări ale unor patroni din Ploiești chemați de acest domn procuror, ținuți șase ore la audieri. Veți auzi cum acest procuror le promitea lucruri. Le spunea că scapă de evaziune fiscală doar să spună ceva de mine. Veți auzi aceste înregistrări în Parlamentul României. Am înțeles că domnul Onea este un procuror de la DNA, dar nu pot să cred că în țara asta dacă un procuror este de la DNA este infailibil. Am să arăt cum acest om este în afara legii și voi cere protecția Procurorului General al României", a zis Sebastian Ghiță la B1 TV.

"Luni mă voi duce la Procurorul General al României. Chestiunile pe care vreau să i le spun sunt de o gravitate maximă", a subliniat deputatul.

Întrebat de Cătălin Striblea cine a făcut acele înregistrări cu procurorul Onea, Sebastian Ghiță a evitat răspunsul susținând doar că "el a auzit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel