Sebastian Ghiță, interviu la B1 TV: Familia îmi spune să am grijă

Sebastian Ghiță a acordat un interviu în exclusivitate pentru B1 TV în emisiunea "Ultimul cuvânt". Discuția de miercuri seară a debutat într-un mod amuzant.

Ion Cristoiu l-a întreabat pe Sebastian Ghiță dacă este de părere că actuala emisiune este înregistrată de SRI și poate fi folosită în dosar împotriva sa. Imediat după aceea, Sebastian Ghiță ezitând să răspundă, semnalul TV a fost bruiat, iar el a ieșit de pe post câteva zeci de secunde. Ulterior, după ce a revenit pe post, deputatul a spus: "Am avut o problemă tehnică".

Iată cele mai importante declarații ale lui Sebastian Ghiță:

Vom vedea în comisia SRI câți politicieni, câți șefi de partide, sunt urmăriți cu mandate de siguranța națională. Voi cere comisiei SRI să facă verifică.

Aceste interceptări sunt folosite doar când se dorește să cadă câte un Guvern. Spun asta bazându-mă pe experiența mea de membru în Comisia de Control a SRI.

Nu am niciun meci cu SRI-ul. Nu cred că toți procurorii sunt răi.

Trăim vremuri în care suntem abuzați.

Sechestrul pe conturi a fost pus pentru că așa a vrut procurorul.

Procurorul nu mi-a deschis niciun alt dosar. Trăim cu toții într-o varză "a la Cluj", cu soacra lui Moisescu, cu Herțanu, cu sute de firme... Astăzi eu nu știu de ce sunt acuzat.

Înregistrările din dosar care arată că mi s-a mulțumit "pentru ce am făcut pentru el" (pentru Pantea) avea legătură cu niște probleme de familie.

În acest dosar sunt numai martori sub acoperire. Acești oameni sunt puși de procuror să practice probe. Să fabrici probe este ceva ilegal. Voi duce în Parlamentul României denunțuri și înregistrări ale unor patroni din Ploiești chemați de acest domn procuror, ținuți șase ore la audieri. Veți auzi cum acest procuror le promitea lucruri. Le spunea că scapă de evaziune fiscală doar să spună ceva de mine. Veți auzi aceste înregistrări în Parlamentul României. Am înțeles că domnul Onea este un procuror de la DNA, dar nu pot să cred că în țara asta dacă un procuror este de la DNA este infailibil. Am să arăt cum acest om este în afara legii și voi cere protecția Procurorului General al României. Nu l-am înregistrat eu, dar am auzit înregistrările.

Luni mă voi duce la Procurorul General al României. Chestiunile pe care vreau să i le spun sunt de de o gravitate maximă.

Familia îmi spune să am grijă la ce este mai rău. Lucrurile nu arată foarte bine pentru mine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel