Sebastian Ghiță, intervenție-fulger la RTV: Fie vor spune adevărul, fie vor dispărea

După o perioadă în care nu a avut voie să vorbească cu angajații de la România TV, Sebastian Ghiță a intrat în direct prin telefon.

Sebastian Ghiță a reacționat după ce Alina Gorghiu a zis că Uniunea Salvaţi România merită să intre în Parlament. Aceasta a mai spus că s-ar putea găsi o cale de comunicare astfel încât PNL și USR să susţină un viitor guvern condus de Dacian Cioloş.

[citeste si]

"Adevărul este simplu. Alina Gorghiu a spus clar: ne-a zis că USR și PNL îl vor susține pe Dacian Cioloș. Știm exact ce jucăm în această țară. Dacă vrem să ne păcălim... ne păcălim... Oricât vor vrea PNL și PSD să ne tot mintă că nu au opțiune... că nu știu despre ce este vorba, realitatea este simplă: PNL și PSD se prefac. Aceste partide mai mici le vor forța fie să spună adevărul, fie să dispară", a zis Sebastian Ghiță la România TV. 

Cezar Preda a intervenit: "Nu am negat niciodată că îl susținem acum ca premier pe Dacian Cioloș. Nu este nimic nou. Este o poziționare clară".

Sebastian Ghiță a mai zis: "Această iarnă politică va fi profilată pe o competiție între ceea ce PRU va propune electoralului - adică Victor Ponta premier versus Dacian Cioloș, funcționarul cuminte de la Bruxelles pe care îl propun PNL, USR, președintele Iohannis și probabil UDMR. Nu văd cum PSD nu îl va susține pe Victor Ponta pentru funcția de premier și nu văd cum ALDE nu vor face tot la fel. Suntem naivi? Puterea este la Klaus Iohannis, la procuratură și la servicii care au ca favoriți pe PNL și USR. Despre asta este vorba în România".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel