Sebastian Ghiță, înregistrare-bombă. Caseta transmisă de România TV

România TV a transmis o înregistrare video cu Sebastian Ghiță. Omul de afaceri începe declarația prin a spune că dacă această casetă începe să ruleze înseamnă că lucrurile nu sunt bune. 

”Dacă această filmare a început să ruleze înseamnă că lucrurile nu sunt bine deloc” a spus Sebastian Ghiță. 

Sebastian Ghiță susține că a fost amenințat că se va întâlni cu toată familia la închisoare, dacă nu face un denunț împotriva lui Liviu Dragnea: ”Mi s-a spus că dacă fac denunțuri împotriva lui Dragnea o să scap. Au încercat și acum doi ani cu Ponta. Mi s-a spus că dacă știu ceva despre familia lui Dragnea, oameni pe care îi cunosc de mai mult de 15 ani, atunci îmi vor lăsa mie familia în pace. Mi-au spus că îmi vor duce mama la DNA, îl vor aresta pe fratele meu, prieteni și am să mă întâlnesc cu toți la închisoare, iar prețul era un denunț împotriva lui Dragnea ca să îl blochez să mai fie prim ministru”. 

[citeste si]

"Sistemul a devenit un monstru. M-am hotărât să vin cu lucruri mai concrete. Mi-ați reproșat că atunci când am vorbit de plagiatul lui Kovesi nu am dat mai multe date. V-am spus de mailul cucuveaua mov și mi-ați cerut să vă demonstrez că doamna Kovesi folosește acest mail. Am luat cu mine un astfel de mail. Aceste mail-uri există, pot fi expertizate electronic. Când ne uităm pe un alt document care arată ce s-a întamplat în acel dosar - seriile banilor folosite în flagrantul de la Realitatea TV. Și aceste serii pot fi verificate de oricine. Nu mai poate să spună că dânsa nu folosea acest mail, că doamna Dana Tițian nu era consiliera ei. Am vrut să vin cu aceste precizari ca să fiu credibil, o să le vedeți pe ecran. Cum am cunoscut-o pe doamna Kovesi. Am cunoscut-o în sediile SRI, ne întâlneam de minimum două ori pe săptămână încă din 2010. La unele dintre întâlniri erau prezenți doar Coldea, Kovesi și un șef al stației CIA din România. Legat de podgorie, au fost multe astfel de întâlniri. Vreau să o întreb pe Kovesi daca își aduce aminte de petrecerea din vila de la Sinaia unde cu Kovesi și Vasile Dâncu cântam melodia La Chilia în port, varianta pentru statul de drept", a adăugat Ghiță.

Caseta ar fi fost lăsată de Sebastian Ghiță la România TV în urmă cu o săptămână. El a vorbit despre DNA, Liviu Dragnea și Laura Codruța Kovesi. 

”Or să urmeze mult mai multe astfel de dezvăluiri în zilele următoare” a conchis Sebastian Ghiță. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel