Sebastian Ghiță și PRU, cadouri pentru unioniști. Marș pentru UNIRE la Bruxelles

[] []

23 oct 2016 / 19:16
Salveaza PDF Comentarii

Deputatul Sebastian Ghiță și Partidul România Unită le-au făcut cinci cadouri unioniștilor.

"Cred că ceea ce au făcut aceşti tineri trecând peste nefericitele incidente de ieri (...) a fost un lucru bun. (...) I-am văzut, au gânduri bune şi nobile. Mi-au spus că viitoarea lor dorinţă este un marş pentru unirea României cu Republica Moldova la Bruxelles", a spus Sebastian Ghiţă. 

PRU a transmis că va fi prezent cu observatori la următorul marș pentru unire ce va avea loc pe 1 decembrie la Bruxelles. La întâlnirea cu reprezentanții unioniștilor, Sebastian Ghiță a venit cu cinci cadouri simbolice pentru aceștia.

Acestea sunt - primele acțiuni în original emise de Compania Astra Romana care să arate că românii pot avea identitate economică și se pot dezvolta armonios și pot genera prosperitate, o carte a lui Theodore Roosvelt care confirmă dreptul națiunilor de a se autodetermina și de a modifica granițele în Europa prin voința cetățenilor, o monedă din vremea Împăratului Traian găsită în Dacia, o baionetă de luptă a unui soldat român din Primul Război Mondial și însemnările Mareșalului Antonescu în care condamnă cedarea Basarabiei și Bucovinei.

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28