Sebastian Ghiță și PRU, cadouri pentru unioniști. Marș pentru UNIRE la Bruxelles

Deputatul Sebastian Ghiță și Partidul România Unită le-au făcut cinci cadouri unioniștilor.

"Cred că ceea ce au făcut aceşti tineri trecând peste nefericitele incidente de ieri (...) a fost un lucru bun. (...) I-am văzut, au gânduri bune şi nobile. Mi-au spus că viitoarea lor dorinţă este un marş pentru unirea României cu Republica Moldova la Bruxelles", a spus Sebastian Ghiţă. 

PRU a transmis că va fi prezent cu observatori la următorul marș pentru unire ce va avea loc pe 1 decembrie la Bruxelles. La întâlnirea cu reprezentanții unioniștilor, Sebastian Ghiță a venit cu cinci cadouri simbolice pentru aceștia.

Acestea sunt - primele acțiuni în original emise de Compania Astra Romana care să arate că românii pot avea identitate economică și se pot dezvolta armonios și pot genera prosperitate, o carte a lui Theodore Roosvelt care confirmă dreptul națiunilor de a se autodetermina și de a modifica granițele în Europa prin voința cetățenilor, o monedă din vremea Împăratului Traian găsită în Dacia, o baionetă de luptă a unui soldat român din Primul Război Mondial și însemnările Mareșalului Antonescu în care condamnă cedarea Basarabiei și Bucovinei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel