Urmărește emisiunea live


Sebastian Ghiță, foc și pară : E momentul să nu ne mai lăsăm mințiți

Deputatul Sebastian Ghiță răbufnește după ce de la Guvern s-a anunțat că a picat sistemul la Fondurile Europene, în timp ce ministrul Cristian Ghinea a plecat în concediu.

"Țara arde, absorbția e ZERO, iar Ghinea a plecat în concediu", a declarat Sebastian Ghiță pentru stiripesurse.ro, revoltat că astăzi s-a dispus oprirea depunerilor de proiecte europene în MySMIS.

Citește și: Probleme cu sistemul informatic MySMIS

"Ce este mai rau este ca domeniul unde am si eu cunostinte si informatii, respectiv IT ul, a fost blamat si ignorat de Ministrul Ghinea. Rezultatul? Astazi sistemele informatice realizate si platite de Romania sunt nefolosite, in timp ce o incercare patetica a unor oameni plini de utopii numita MySMIS nu functioneaza. Astazi s a dispus oprirea depunerilor de proiecte europene in MySMIS. Practic, Ghinea a pus cruce absorbtiei de fonduri UE in anul acesta, cu efecte si in 2017. Iar dupa ce a generat tot acest dezastru stiti ce a facut Ghinea? A plecat 10 zile in concediu! Sa nu cumva sa "dea pe branci" tehnocratul de atata munca si sa nu se "speteasca" saracul pe frontul absorbtiei fondurilor UE", a adăugat Sebastian Ghiță, care atenționează că nimic nu îl va opri să aibă intervenții pe această temă.

"Am vazut in ultimii 20 de ani prea multi incompetenti si mincinosi care nu fac nimic. E momentul sa nu ne mai lasam mintiti. Romania nu e un ONG fara obiective, de unde doar ne luam salarii si plecam in vacante. Cu astfel de atitudine vom ajunge de rasul Europei si al lumii intregi", a mai spus Ghiță  pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel