SEBASTIAN GHIȚĂ-ELENA UDREA. Dezvăluire despre relația cu Elena Udrea

Sebastan Ghiță, invitat sâmbătă seară, la B1 TV, a vorbit despre relația pe care o are cu Elena Udrea.

"Nu am fost un inamic al Elenei Udrea. Vorbeam ca orice om politic dintr-un partid cu alt om politic din alt partid. Mai schimbam opinii, mai comentam viața politică. Nu am fost niciodată apropiați și au existat multe momente în care era nemulțumită de ce se întâmpla la televiziune (n.r. - România TV)", a zis Sebastian Ghiță.

"Îmi pare rău pentru orice om care ajunge în această situație. Dacă mă uit înapoi, este evident că a vrut să fie o vedetă a politicii. A fost mereu în prim-plan. Din 2005 până acum, Elena Udrea a reușit să fie o vedetă a politicii de Dâmbovița. Mereu și-a dorit asta. Nu știu dacă a făcut bine, nu știu dacă a făcut rău. Nu știu dacă această explozie mediatică a ajutat-o foarte mult. Baza pe care şi-a fundamentat cariera nu ştiu cât de solidă a fost. Cred că încercat nişte lucruri cu Ministerul Dezvoltării, cu primarii, a avut şi sprijin şi a avut foarte mulţi bani pe mână într-o perioadă în care în România nu prea erau bani. Elena Udrea este un caz singular din punct de vedere al accesului la vârful puterii. Să nu uităm că mult timp a fost în preajma lui Traian Băsescu", a mai spus Sebastian Ghiță.

Deputatul a vorbit și despre mesajul pe care i l-a trimis Elenei Udrea despre Dorin Cocoș.

"I-am trimis un sms Elenei Udrea și i-am zis că îmi pare rău de situația în care se află Dorin Cocoș. I-am zis că îl consider un om bun. Era în jurului Crăciunului. Eu mă așteptam să îmi dea un mesaj în care să îmi zică sărbători fericite", a mai spus deputatul la B1 TV.

VEZI ȘI: Sebatian Ghiță: Serviciile străine fac spionaj în România și RECRUTEAZĂ în politică, justiție și presă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel