Sebastian Ghiță, despre viitorul premier, după alegerile prezidențiale

Deputatul PSD de Prahova, Sebastian Ghiță, a vorbit, miercuri, după dezvăluirile depre candidatura sa la funcția de președinte executiv al PSD și despre viitorul premier.

"Președintele PSD, Victor Ponta a spus foarte clar și a cerut un vot partidului să numească un prim-ministru care să nu vină din PSD. Nu a spus că va numi pe cineva din UNPR sau din PLR, sau din UDMR, s-ar putea să vedem că decizia dânsului de a numi un prim-ministru să fie fie una care să ajute la această transformare pe care o dorim toți, și a Guvernului, și a echipei guvernamentale", a declarat Sebastian Ghiță.

"Domnul Ponta când va ajunge la Cotroceni va încredința mandatul unei persoane aleasă de dânsul, în care își investește încrederea pe care la rândul lor cetățenii României au investit-o în președintele României, iar acel prim-ministru va trebui să vină cu acea echipă guvernamentală atât în fața partidelor din coaliție, cât și în fața președintelui.

Citește și: Liviu Dragnea și Sebastian Ghiță, candidați pentru șefia PSD

Despre o viitoare poziție în viitorul guvern, Sebastian Ghiță a declarat că nu a avut o discuție pe această temă cu Liviu Dragnea. Discuția de marți seara a fost  menită să  unească și să întărească partidul în următoarele săptămâni  și în următoarele două săptămâni", a mai spus Sebastian Ghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel