Sebastian Ghiță: Ce a spus Ponta este de o gravitate maximă

Sebastian Ghiță a zis că Victor Ponta ar trebui să dea explicații în fața Comisiei de control a activității SRI, după afirmațiile făcute în legătură cu ofițerii acoperiți.

"În ciuda relației mele bune cu domnul Victor Ponta, consider că ceea ce a spus un fost prim-ministru e de o gravitate maximă. Eu nu știu dacă ne dăm seama de gravitatea unor astfel de lucruri", a declarat Ghiță, pentru Știrile B1 TV.

Întrebat ce poate face Comisia de control a SRI în această situație, deputatul a răspuns: "Nici eu și nici alți colegi nu ne-am inflamat, că se mai întâmplă astfel de evenimente în viața politică, decât după ce președinta PNL, doamna Alina Gorghiu, în scris, a anunțat pe toată lumea că ce face Ponta este groaznic și că solicită, în mod expres, Comisiilor SRI și SIE să se autosesizeze și să verifice aceste informații lansate de Ponta, cum că ofițeri acoperiți ai serviciilor preiau cel mai mare partid politic din România. Și imediat după dânsa, domnul Cezar Preda și ceilalți din PNL, ceilalți colegi PNL-iști din Comisie au spus că Ponta trebuie audiat la Comisie. Abia după aceea, eu, domnul Savu am dat curs acestor gânduri și, într-adevăr, și eu consider că domnul Ponta ar trebui să răspundă pentru ce a spus".

[citeste si]

"Un cetațean chemat la o comisie parlamentară trebuie să se prezinte. (...) O audiere în fața unei comisii parlamentare este similară unei mărturii în fața instanței, este o probă și poate fi folosită în justiție. Trebuie să vină Ponta și să ne explice ce a vrut să zică, Zgonea să ne explice cum a vrut să preia PSD-ul, să vină domnul Tudose, să vină doamna Gorghiu și să vină domnul Dragnea", a spus Sebastian Ghiță, la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel