Urmărește emisiunea live


Sebastian Ghiță arestat. Carmen Dan: Au fost informații furnizate de noi

Ministrul de Interne a discutat pentru prima oară de la anunțul cu privire la faptul că fostul deputat Sebastian Ghiță a fost arestat.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Carmen Dan a confirmat că Sebastian Ghiță a fost reținut în cursul acestei nopți de poliția sârbă, la Belgrad, după ce a prezentat documente slovene false.

”În mod evident, din acest moment, Serbia are propriile proceduri. Probabil se va întocmi un dosar penal, deoarece s-a legitimat cu acte false de Slovenia. Apoi urmează procedura de extrădare, care se va desfășura prin Ministerul Justiției.

În mod clar polițiștii au colaborat și cu autorități în plan intern, cât și cu autoritațile străine.

Pot să vă confirm că  a fost legitimat în cursul nopții în baza informațiilor furnizate de poliția română. Era însoțit de fratele său, care a prezentat documente reale”, a precizat Carmen Dan.

În ceea ce privește deplasarea în Serbia a reprezentanților MAI, ministrul a afirmat că ”polițiștii români se vor deplasa în Serbia în momentul în care vor fi finalizate procedurile de aducere în țară. El este în siguranță, în custodia autorităților sârbe, care își derulează propriile proceduri”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel