Sebastian Ghiță, așteptat la IPJ Prahova

Sebastian Ghiță trebuie să dea astăzi cu subsemnatul la sediul din Ploiești al IPJ Prahova. La ora 10:30 este așteptat fostul deputat, în contextul controlului judiciar. 

UPDATE: Fostul deputat Sebastian Ghiţă nu s-a prezentat, joi, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova pentru a semna conform procedurilor impuse prin măsura controlului judiciar pe cauţiune.

ÎCCJ a respins cererea DNA Ploieşti de emitere a unui mandat de arestare preventivă în lipsă a fostului deputat Sebastian Ghiţă şi a menţinut măsura controlului judiciar pe cauţiune, cu interdicţia de a părăsi ţara. 

Fostul deputat este căutat din 21 decembrie, după ce a fost chemat la DNA Ploieşti. Poliţiştii l-au căutat pe Sebastian Ghiţă la locuinţa sa din Ploieşti, dar şi în alte locuri pe care le frecventa, fără succes. 

De asemenea, poliţiştii au informat DNA Ploieşti că Sebastian Ghiţă nu a fost găsit după ce pe numele lui a fost emis mandatul de aducere.

Ultima dată, Sebastian Ghiţă s-a prezentat la sediul IPJ Prahova pentru a semna, conform procedurilor, în cadrul controlului judiciar pe 19 decembrie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel