Sebastian Burduja (PNL sector 1) își face VLOG. Concurență cu Clotilde Armand

Sursa: Facebook
Sursa: Facebook

Sebastian Burduja, deputat liberal şi vicepreşedinte al PNL, şi-a făcut vlog despre politică. 

"Sebastian Burduja lansează primul vlog politic din România. Într-o perioadă în care conținutul video este cel mai accesat de internauți, iar încrederea tinerilor în clasa politică este la cote minime, Burduja publică, sub brandul „Planul pentru România”, primul episod dintr-un vlog care își propune să arate ce înseamnă politica românească, de la activitatea parlamentară la cea de lider de filială de partid", se arată într-un comunicat. . 

"Vloggingul a devenit un fenomen care captează atenția tinerilor de toate vârstele, mai ales în ultimii ani. În același timp, clasa politică se confruntă cu o lipsă acută de încredere din partea românilor. Prezența istorică scăzută de la ultimele alegeri mi-a arătat că este timpul să facem ceva pentru a recâștiga încrederea oamenilor și pentru a-i face să se îndrăgostească de politică. Sunt convins că doar iubind politica putem dezvolta România. 

Soluția mea este să pun politica sub lupa opiniei publice: transparent, fără ocolișuri, fără cenzură. Românii merită și trebuie să știe cum decurg zilele unui om în arena publică, pentru că și-au pierdut de 30 de ani încrederea și răbdarea în politicieni. De câte ori am auzit expresii de tipul „toți o apă și-un pământ” sau „aici nu se mai poate face nimic”? 

E timpul săschimbăm asta și nici nu e greu, dacă îndrăznim să prezentăm realitatea brută, cu bune și cu rele, cu piedici și cu reușite. Eu sunt deputat, vicepreședinte al comisiei pentrubuget, finanțe și bănci din Camera Deputaților și președinte al PNL Sector 1. Voi surprinde în acest vlog aspecte din toate aceste activități, voi prezenta cum arată zilele mele de lucru, ce atribuții și responsabilități am, ce legi vin spre aprobare, ce proiecte pregătim. Le voi arăta oamenilor care mă urmăresc că în politică se poate și altfel. Și, nu în ultimul rând, vreau ca tot mai mulți oameni și mai ales tineri să înțeleagă politica și să își asume implicarea”, a motivat Sebastian Burduja decizia de a lansa un vlog politic. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy