Sebastian Bodu, pentru Teodor Baconschi: "Cine te-a pus să…"

Sebastian Bodu
Sebastian Bodu

Fostul europarlamentar Sebastian Bodu se dezlănțuie împotriva celor care-și critică foștii colegi. Este cazul lui Teodor Baconschi, care a lansat mai multe informații dure despre fostul său partid PMP, care l-a susținut la alegerile europarlamentare, pe locul trei pe listă. 

"Văd ca devine o modă să-ți critici foștii colegi pentru că nu ți-au ieșit cărțile. Sau pentru că brusc, ți s-au umflat mușchii. Păi cine te-a pus să tolerezi aspecte pe care le considerai imorale, neprincipiale sau ilegale? Cât a fost bine și ai primit funcții numite nu ai văzut nimic, nu te-a deranjat nimic. Atunci nu exista nici o problemă în partid, deși problema sau problemele erau vizibile pentru orice om cu bun simț, cu o minimă decență, obiectivitate și luciditate. Erau chiar vizibile de pe Lună. Tot acest circ arată că oportunismul politic nu are limite, indiferent de câte diplome ai. Că totul se reduce la ciolan și că ciolanul cumpără orice: bun simț, decență, obiectivitate și luciditate", scrie Sebastian Bodu, pe pagina sa de Facebook.

VEZI și: Aroganța lui Bodu: "Felicitări Guvernului"

Fostul europarlamentar a adăugat: "Eu personal am ieșit din politică fără să arunc cu lături în foștii mei colegi. După 12 ani petrecuți într-un partid politic am constatat că nu sunt dorit de conducere. Nu am făcut scandal, nu am strigat după ei "hoţilor", "corupților" etc. Am încercat cu un al partid, acceptându-i oferta dar fără a-mi ataca partidul de unde tocmai plecasem, nu pentru că nu existau nemulțumiri, ci pentru că nu poți să dai într-un întreg partid în care ai stat 12 ani, în colegi cu care ai făcut campanii electorale, cu care ai făcut strategii și proiecte. Pentru că nu am putut schimba nimic nici în al doilea partid, am ieșit de tot din politică. Când știi că lucrurile nu sunt în regulă într-o organizație nu te alături acelei organizații. Dacă afli după ce te-ai alăturat, încerci să o schimbi. Nu poți, pleci și îți faci propria organizație sau, dacă nu ești în stare, te duci în altă organizație sau te duci acasă. Nu închizi ochii, eventual în schimbul unui loc pe liste care, dacă e eligibil, e bine (cel puțin până după alegeri), dacă se dovedește a nu fi eligibil, scoți olița de sub pat". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel