Seară nebună în Liga Campionilor. Revenire de senzație a lui Dortmund

Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Cele două sferturi de finală din Liga Campionilor, disputate marți, au oferit un adevărat spectacol pentru microbiștii din întreaga lume. În final, Real Madrid și Borussia Dortmund au obținut biletele pentru semifinale, nemții după o revenire absolut incredibilă împotriva spaniolilor de la Malaga. 

[caption id="attachment_304223" align="alignleft" width="292"] foto: gsp.ro[/caption]

Galatasaray, aproape de o surpriză imensă

În primul sfert de finală, Real Madrid a mers în Turcia, pentru disputa cu Galatasaray Istanbul. După 3-0 pe Bernabeu, ibericii au început tare și returul, iar Ronaldo a deschis scorul încă din minutul 7. La acest scor turcii aveau nevoie de cinci goluri pentru a elimina marele Real.

S-a intrat cu 1-0 la pauză, iar a doua repriză a fost de-a dreptul nebună. Împinsă de la spate de fanaticii suporteri turci, Galata a avut 15 minute de senzație, marcând trei goluri în intervalul 57 - 72. La 3-1, Drogba a marcat, dar reușita sa a fost anulată pentru ofsaid. În minutul 92, Ronaldo a marcat pentru 3-2 și a consemnat calificarea spaniolilor în careul de ași.

Final nebun în Germania

În cel de-al doilea sfert de finală, Borussia Dortmund și Malaga au oferit un meci interzis cardiacilor. După 0-0 în tur, Malaga a deschis scorul prin Joaquin, în minutul 25, pentru ca, după un sfert de oră Lewandowski să restabilească egalitatea. Era 1-1 la pauză, iar la acest scor ibericii mergeau mai departe, grație golului marcat în deplasare.

În repriza secundă ambele echipe au trecut, pe rând, pe lângă gol, pentru ca, în minutul 82, Eliseu să facă 2-1 pentru Malaga. Calificarea era ca și jucată, dat fiind că nemții aveau nevoie în acel moment de două goluri pentru a merge mai departe. Din minutul 90 s-a dezlănțuit însă o adevărată nebunie pe stadionul lui Dortmund.

În minutul 91, Reus face 2-2, dar tot spaniolii mergeau mai departe. Nemții au continuat să atace, iar în minutul 93 Santana a înscris golul de 3-2, care o duce pe Borussia Dortmund în careul de ași al Ligii Campionilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel