Seara demisiilor în PSD. Un deputat pleacă din partid după un scandal colosal

În timp ce Marcel Ciolacu, lider PSD, anunța că Biroul Executiv al organizaţiei municipale a PSD Buzău a decis joi excluderea din partid a senatorului Victor Mocanu şi a fiului său, deputatul Adrian Mocanu, aceștia din urmă au transmis că demisionează din partid. Întâi a anunțat Victor Mocanu, urmat la jumătate de oră de fiul său, Adrian Mocanu.

"Astazi, 3 Martie 2016, am decis sa demisionez din Partidul Social Democrat, in semn de protest fata de clica penala pe mainile careia a incaput Organizatia Judeteana.

Am lansat, in ultimele luni, numeroase semnale legate de moralitatea noii echipe de conducere a PSD Buzau, dar, din pacate, acestea nu au primit raspunsurile adecvate. Am fost acuzat de tradare, dar adevarul este ca nu consider nicidecum ca am tradat PSD, ci ca nu am mai acceptat sa fac echipa cu aghiotantii primarului penal Boscodeala. Intentiile acestora au fost clare inca din momentul in care au furat cu nerusinare alegerile pentru conducerea organizatiei.

Raman recunoscator oamenilor de calitate cu care am colaborat politic in PSD, de la primari si viceprimari, pana la consilieri si membri simpli de partid. Pentru valoarea si calitatea multora dintre membrii sai, PSD Buzau nu merita caricaturile de lideri cu care s-a pricopsit, pentru ca toata munca politica depusa ani la rand va fi risipita la alegeri de ucenicii lui Boscodeala. PSD Buzau este, in acest moment, un vas care a inceput sa ia apa si care se apropie de naufragiu.

Imi voi anunta cat mai curand demisia din Grupul Parlamentar al PSD si voi prezenta in zilele urmatoare detalii despre proiectul politic pe care il incep", a transmis Adrian Mocanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel