Se zdruncină PSD? Tudorache: Dăncilă are pe cine să dea vina. Iohannis nu-i mai dă apă la moară, dacă-i numește

Dan Tudorache
Dan Tudorache

Premierul Viorica Dăncilă pare a fi criticată din PSD, din cauza deciziilor luate. Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, pare nemulțumit de situația partidului. 

”Dacă președintele ar fi desemnat miniștrii interimari, nu s-ar fi ajuns, cu siguranță, la această discuție” a spus Daniel Tudorache, la Digi24, întrebat de conflictul dintre președinte și premier, pe motiv că nu avem ministru de Interne, după bătaia din fața Parlamentului. 

”Cred că are și partea lui de vină Klaus Iohannis că nu a respectat Constituția și cu siguranță Dăncilă n-ar mai fi avut pe cine să dea vina. Acum are pe cine să dea vina! Nu știu dacă chiar Iohannis e vinovat, dar era normal să respecte Constituția și să-i numească.” a spus primarul Sectorului 1. 

Daniel Tudorache a afirmat că și acum președintele trebuie să numească miniștrii interimari propuși, pentru că, chiar dacă pică Guvernul Dăncilă, nu vine Orban imediat cu un Guvern, ci vor urma 45 de zile în care țara trebuie guvernată. El adaugă că dacă președintele numește interimarii ”nu i-ar mai da apă la moară Vioricăi Dăncilă să spună că președintele nu numește”. 

Întrebat dacă e bună strategia premierului, Daniel Tudorache a răspuns ”Eu știu? Vom vedea la alegeri! Oricum, amândoi sunt în campanie. E un joc între cei doi, să vedem cine va avea câștig de cauză”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel