EXCLUSIV  Se rupe de ceilalți pentru ȘANSA vieții! Luna Plină în Scorpion schimbă TOT

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a vorbit despre Luna Plină de pe 7 mai.

Joi, 7 mai, 13:45, Luna Plină în Scorpion. Am petrecut ceva timp cu demonii noștri, în ultimele luni. Oare l-am descoperit pe cel mai furios, rănit, traumatizat? Cel mai victimă dintre toți? L-am acceptat sau l-am lăsat în colț acolo undeva, nebăgat în seama? Cât poate să doară contactul cu el? Ce ți se poate întâmpla? Că doar el este întruchiparea unei dureri, suferințe, unei amintiri tulburătoare. Face parte din noi.

Te-ai gândit că este ca un copil care vrea să fie acceptat pentru a uita tot ce a durut? Un copil care vrea să fie luat în brațe, mângâiat și reasigurat că o să fie bine? Ar fi păcat să nu profităm că această Luna Plină se întâmplă în această perioadă specială și să nu ne acceptăm durerea aia mare. Trauma pe traumă se scoate”, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

„Luna plină din 7 mai are următoarea definiţie: adevărul doare, dar te eliberează", a subliniat Daniela Simulescu.

„Dacă ai aflat că partenerul te înşeală sau dacă, pur şi simplu, nu mai vrei să rămâi în relaţie, nu te mai simţi bine, nu mai vrei să tragi de tine, schimbă ceva. Luna Plină vrea să rupi tot ce nu merge! Am avut starea de urgenţă, unii au stat singuri, unii cu partenerul, ne-am plictisit de aceste persoane. Luna în Scorpion vine să arate câtă mizerie este sub preş. Cei care nu vor să fie fericiţi cu ei înşişi, vor rămâne cu mizeria asta", a mai spus astrologul.

Daniela Simulescu, emisiune completă la DC News TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel