Se mai întoarce ambasadorul Klemm din vacanță? Ce spune Chirieac

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, la Antena 3, despre situația din România, dar și despre plecarea ambasadorului Hans Klemm. 

Bogdan Chirieac a afirmat la Antena 3: ”În privința schimbării modului în care se fac anchete în România, pentru că este nevoie în continuare de o luptă susținută împotriva corupției, una reală, eu sunt convins că începând cu 1 septembrie, când se întorc onorabilii parlamentari din vacanță, lucrurile se vor pune la punct. Se pune, cum a spus dl Dragnea, rânduială în țară. Eu cred că se vine cu pachetul de legi de la justiție, Codul penal și de procedură penală vor fi puse în acord măcar cu ceea ce a cerut imperativ CCR, se vor întări bazele democratice ale țării noastre, se profită de plecarea în vacanță a Excelenței Sale, ambasadorul Klemm, și lucrurile astea poate vor trece mai ușor- înțeleg că s-ar putea să fie o vacanță prelungită.

Se mai întoarce ambasadorul Klemm?  

În ceea ce privește schimbarea ambasadorului, analistul politic a răspuns: ”Nu am nicio idee. Dânsul a plecat în vacanță când au plecat și parlamentarii noștri, nu știm când se întoarce. Un ambasador al SUA cu siguranță va veni în România. Important este că America ne ia în serios din toate punctele de vedere- militar, strategic, sper că se va întâmpla și economic. Revenind la chestiunea cu DNA-ul, sunt convins că pe 1 septembrie se va depune pachetul de legi, ele vor fi dezbătute, probabil că PNL-ul va insista, vor dormi în Parlament, ca să se treacă și Legea răspunderii magistraților și practic, din 15 septembrie, maestrul Mircea Diaconu va putea să spună în Parlamentul European că trăiește într-o țară liberă și democratică”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel