Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Se înscrie Gheorghe Piperea în PSD, după Daniel Zamfir? Răspunsul momentului: Un lucru e cert!

Avocatul Gheorghe Piperea a vorbit despre înscrierea în PSD. Îl urmează pe senatorul Daniel Zamfir? 

”Am decis să ne unim forțele pentru cauza noastră! Dacă lipsește cineva din poză acum, să fiți siguri că vom fi împreună!” a scris Daniel Zamfir, în prima postare de pe Facebook, din momentul în care s-a înscris în PSD. Pentru DCNews, a explicat de ce a făcut acest pas. 

Vezi aici: EXCLUSIV Zamfir, EXPLOZIV după înscrierea în PSD București. Susținere puternică pentru Firea la alegerile locale

Avocatul Gheorghe Piperea, o persoană care i-a fost mereu aproape lui Daniel Zamfir în lupta pentru protecția consumatorilor împotriva abuzurilor, a fost contactat de DCNews și întrebat dacă va lua această decizie de a se înscrie în PSD, dacă el este persoana care lipsește din poză. 

”PSD, singurul partid care a susținut 100% proiectele de protecție a consumatorilor”

În răspuns, avocatul ne-a spus: ”Când voi decide ce fac din punct de vedere al politicii, o să anunț eu în mod oficial, deocamdată n-am ce să anunț. Vreau să văd ce se întâmplă în plan politic, pentru că e haotic ce se întâmplă cu Guvernul PNL, pe de altă parte e incert ce se întâmplă în așa-zisa Opoziție. În orice caz, e cert un lucru, pe care l-a spus și Dan Zamfir și-l susțin: PSD e singurul partid, care, indiferent de poziția avută, în Opoziție sau la Putere, a susținut 100% proiectele de protecție a consumatorilor pe care le-am făcut împreună cu Dan Zamfir. Deocamdată, nu am luat nicio decizie.”

Gheorghe Piperea a întărit că atunci când va lua o decizie, o va anunța public și oficial. ”Probabil că voi face pasul la un moment dat, deși sunt mai multe motive să nu mă implic” ne-a mărturisit Gheorghe Piperea. Avocatul ne-a mai spus că persoanele care-i sunt apropiate îi recomandă să nu-și asume riscuri, pentru că nu merită. ”Nu am ținut întotdeauna cont de chestiunea asta, ci mai degrabă de argumentele mele emoționale” a conchis avocatul Piperea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel