Se încing spiritele în teritoriu, după instalarea Guvernului Cioloș

Copreşedintele PNL Buzău, Dorin Bădulescu, a solicitat vineri demisia Executivului primăriei Buzău, în urma instrumentării de către DIICOT a unor dosare penale în care sunt implicaţi mai mulţi funcţionari din această instituţie. Tot astăzi, deputatul Cristian Roman afirma că PNL va cere cu prioritate schimbarea prefectului Costică Macaleţi, care a fost susţinut de Partidul Social Democrat (PSD).

"Executivul a păstorit un sistem mafiot de persoane şi firme ocolite de la plata impozitelor, conduse de copii, naşi, fini, expresia nepotismului şi a corupţiei generalizate", a declarat în cadrul unei conferinţe de presă copreşedintele PNL Buzău.

Primarul Boşcodeală, reacție

La rândul său, primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală a declarat pentru Agerpres că "PNL numai cu asta se ocupă, în loc să-şi vadă de activitatea de partid".

Conform lui Boşcodeală, cei cinci funcţionari din cadrul primăriei, vizaţi de ancheta DIICOT, au fost suspendaţi până la finalizarea acesteia, dar "prezumţia de nevinovăţie trebuie să prevaleze". În privinţa celor două dosare instrumentate de DNA pe numele său, primarul municipiului Buzău spune că este nevinovat.

"Sunt dosare fabricate şi îmi voi dovedi nevinovăţia în instanţă", a afirmat acesta.

[citeste si]

De asemenea, deputatul Cristian Roman a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că parlamentarii liberali solicită Guvernului depolitizarea administraţiei publice, începând cu Instituţia prefectului şi până la deconcentrate, precizând că PNL va cere cu prioritate schimbarea prefectului de Botoșani, Costică Macaleţi.

Citește și: Liberalii cer Guvernului Cioloș depolitizarea administrației publice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel