EXCLUSIV  Se ÎNCHIDE Băneasa Shopping City? Primarul Tudorache: Am discutat posibilitatea. Dacă se ia o decizie, trebuie să se supună

Baneasa Shopping City - foto: @BaneasaShoppingCity - FB
Baneasa Shopping City - foto: @BaneasaShoppingCity - FB

Primarul Sectorului 1 a avut o primă rundă de discuții cu administratorul Băneasa Shopping City, în care a propus luarea unor măsuri de siguranță suplimentare.

În condițiile în care s-au impus aceste ”măsuri suplimentare care trebuie luate pentru prevenirea contaminării cu coronavirus în incinta centrului comercial”, primarul Daniel Tudorache a explicat, pentru DC News, ce ar putea urma, în cazul în care epidemia de coronavirus devine și mai virulentă:

Am discutat și posibilitatea să închidem mall-ul Băneasa. Am discutat. Nu este, însă, o decizie pe care să o iau eu, dar, în perioada următoare, cred că se va lua în calcul închiderea nu a întregului complex comercial, a tuturor magazinelor, pentru că eu cred, de exemplu, că hipermaketul Carrefour ar trebui să rămână deschis pentru aprovizionarea populației”, ne-a declarat Daniel Tudorache.

”Nu sunt probleme cu dezinfectanții. M-am interesat la cei care produc și am înțeles că a fost o sincopă la graniță, dar se va debloca în următoarea perioadă.” a afirmat primarul, în contextul în care produsele dezinfectante nu mai sunt de găsit pe rafturile magazinelor.

”Luăm, așadar, în calcul, în eventualitatea accentuării problemelor, închiderea magazinelor, a teraselor. Am discutat și cum am putea face acest lucru. Jumătate dintre cei care au magazine își doresc închidereea lor, jumătate nu. Dacă se ia o decizie, trebuie să se supună. În acest moment, pot pune că la Carrefour încasările au crescut cu 50-60%. Acum se acoperă stocurile”, a mai declarat, pentru DC News, primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Citește și: ANUNȚ despre Băneasa Shopping City. Primarul Tudorache, discuții cu conducerea mall-ului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel