Se cere demisia directorului CNAS. Claudia Ţapardel (PSD): Vă asigur de asta

Premierul Viorica Dăncilă a cerut demiterea directorului CNAS, Radu Vulcănescu, după ce purtătorul de cuvânt al instituţiei a declarat, legat de nefuncţionarea sistemului de carduri de sănătate, că "şi cu sistem şi fără sistem, oamenii mor". Acesta, însă, a anunţat că nu îşi va da demisia din funcţie. 

"Nu cred că doamna prim-ministru se roagă de cineva să plece din funcţie. Cred că era un act de decenţă şi onoare ca şeful CNAS să plece singur. Nu cred că trebuie să fie acuzată doamna Dăncilă că un om nu îşi asumă eşecul unui management foarte slab. Cred că dumnealui ar fi trebuit să îşi dea demisia de onoare. Eu sunt convinsă că mâine doamna prim-ministru va lua act de această atitudine a preşedintelui CNAS şi îl va demite.

Cred că trebuie să ne asumăm eşecurile când suntem într-o funcţie de demnitate publică şi să ne dăm demisia, când lucrurile nu funcţionează. Eu consider că acest domn sfidează întregul stat român şi vă asigur că mâine va fi demis în mod oficial de guvernul român, dacă dumnealui nu a avut decenţa şi onoarea să îşi asume demisia!", a declarat Claudia Ţapardel (PSD) în cadrul emisiunii "Punctul de întâlnire" de la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel