Se cere căderea unor capete importante. Gorghiu: Înseamnă, de fapt, responsabilizare

Liderul PNL, Alina Gorghiu, cere căderea unor capete importante după scandalul privind preţul poliţelor RCA. Într-o postare pe pagina sa de socializare, Gorghiu menţionează că demiterea preşedintelui ASF n-ar fi decât un act de responsabilizare publică şi de asumare a răspunderii. 

"6 luni de respiro pentru RCA, așa cum a stabilit Guvernul azi, înseamnă o gură de oxigen pentru toată lumea, șoferi sau transportatori. Acest act normativ nu înseamnă doar o soluție imediată de stins focul ci o regândire a întregii piețe de asigurări", şi-a început postarea Alina Gorghiu. 

Liderul PNL a continuat apoi cu un atac direct la Mişu Negriţoiu, preşedintele ASF:  

"Dacă vor cădea și capete, cum e cazul domnului Negrițoiu, asta înseamnă, de fapt, responsabilizare publică. Sunt convinsă că ar fi pățit la fel și dacă era în continuare în conducerea unei corporații. O asemenea situație ca cea legată de RCA care trenează de atâta timp fără a se avea interesul găsirii unei soluții decât în al 12-lea ceas, trebuie să tragă după sine și asumarea unei răspunderi."

[citeste si]

Gorghiu a adăugat că este momentul ca ASF să monitorizeze preţurile asigurărilor RCA, adică exact una dintre responsabilităţile actuale ale instituţiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel