Se carantinează Bucureștiul? Chirieac: Nu o să mai poți evita asta. Zamfir, întrebări CHEIE

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Bogdan Chirieac, analist politic, a explicat cum ar putea fi evitată carantinarea Bucureștiului, dar și ce măsuri s-ar putea lua în perioada sărbătorilor. 

”Eu cred că dacă măsurile ce se iau sunt raționale putem evita carantinarea Bucureștiului. La rigoare să știți că va veni un moment, dacă lucrurile vor merge în aceeași direcție, când nu o să mai poți evita asta, în ciuda pierderilor economice. În București, fiindcă sunt totuși sărbătorile de iarnă, în mod absurd în opinia mea, autoritățile au micșorat programul magazinelor. Drept urmare, oamenii se înghesuie, la magazine unde există o numărătoare electronică și intră un anumit număr limitat de persoane, oamenii stau în afara magazinelor. Soluția nu e asta. Soluția este fie să le lași non-stop, dacă vor să funcționeze non-stop sau să mărești programul de funcționare, iar cei mai tineri se pot duce la miezul nopții să își cumpere ce au nevoie. Cei mai învârstă pot merge la 12 ziua. Atenție, aceste măsuri dacă sunt logice, cred că putem evita carantinarea Bucureștiului”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV. 

Întrebări CHEIE

”Măsurile trebuie luate și cu bună credință. De ce nu se testează? De ce testarea rapidă antigen nu este disponibilă și pentru public?Văd că o fac cei care merg la negocieri cu președintele, să își împartă ciolanul, ori pentru noi, ceilalți, nu le putem cumpăra din farmacii”, a completat senatorul PSD Daniel Zamfir. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel