Se ascut cuțitele într-un fief PNL: PSD-PPDD lucrează la debarcarea liberalilor

Primarul liberal al Timișoarei, Nicolae Robu, se teme că PSD și PPDD colportează în lipsa sa pentru a schimba majoritatea din Consiliul Județean Timiș și Consiliul Local Timișoara. Robu acuză că se se încearcă schimbarea viceprimarului Dan Diaconu și a vicepreședintelui CJT Marian Vasile.

"Știu că sunt incomod prin corectitudinea mea, prin intransigență mea, știu că există mari suferinți la unii că nu mai pot căpușa societățile Primăriei, că nu mai pot influența licitațiile, că nu mai pot pune mână pe terenuri, pe clădiri -că nu pot, spre exemplu, să cumpere o clădire care valorează peste 700 000 euro cu 100 000 euro, cum au vrut să facă și încă mai vor (e vorba, evident, de clădirea pe care a pus ochii PSD să-i fie sediu)", spune edilul într-un comunicat de presă.

Nicolae Robu ține să atragă atenția "PSD și celor tentați să se lase ademeniți de PSD că acapararea de către ei a funcției de Viceprimar în discuție ar conduce la pierderea totală a încrederii mele în ei și, pe cale de consecință, la luarea, imediată, de către mine -în interesul public!- a tuturor atribuțiilor semnificative ale viceprimarilor -ambilor!-, precum și a dreptului lor la semnătura pe tot ce e important. În plus, să nu-și închipuie cineva că o nouă majoritate îmi va impune mie lucruri incorecte! La orice tentativă de incorectitudine, Procuratură, Poliția, DNA-ul, etc. vor fi sesizate prompt chiar de către mine, cu plângere penală la nivel individual pt votanții de incorectitudini!"

Primarul atrage atenția membrilor PPDD să nu se alieze cu PSD.

"Cu PSD nu ne-a ieșit bine nici PNL-ului, nici PDL-ului, nici PPDD-ului devenit decimat și, judecând lucrurile mai profund, nici PNȚCD-ului. Nu ne-a ajuns?!", spune Robu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel