EXCLUSIV  Scutire impozit pe profit: Mărire plafon IMM-uri, promisiunea lui Dragnea

Bogdan Bolojan / 09 dec 2016 / 12:01 Salveaza PDF Comentarii
Credit Financiar
Credit Financiar

Liviu Dragnea a explicat la DCNews Live că în eventualitatea în care PSD va forma Guvernul intenționează să mărească plafonul microintreprinderilor care sunt scutite de plata impozitului pe profit până la o cifră de afaceri de 500 000 de euro. Ele ar urma să plăteasca doar impozitul pe cifra de afaceri. 

Liviu Dragnea a explicat că în acest moment microintreprinderile au între 1 și 2 % impozit pe cifra de afaceri și nu plătesc impozit pe profit, dar cu condiția ca cifra de afaceri să nu depășească 100 000 de euro. 

Programul de guvernare al PSD cuprinde o mărire a acestui plafon până la 500 000 de euro, în condițiile în care numărul de IMM-uri sunt românești într-un număr covârșitor. 

''94 % din IMM-urile din România sunt până în intervalul de 500 000 de euro cifră de afaceri. 99% dintre ele sunt românești. Și am zis că dacă suntem un partid românesc, mărim plafonul de la 100 000 de euro la 500 000 de euro și intră aici toate firmele românești. Astfel, va fi un sprijin real pentru capitalul autohton care din păcate a fost lovit în ultimii ani în favoarea altora, " a declarat Liviu Dragnea la DCNews Live. 

Iată răspunsul complet:

 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27