”Scrisoarea pierdută” a lui Costache. Mail-ul a ajuns la două persoane, soț-soție: Cum s-a scurs în media

Victor Costache, ministrul Sănătății
Victor Costache, ministrul Sănătății

Emanuel Ungureanu și Victor Costache au clarificat chestiunea legată de mail-ul misterios trimis de ministrul Sănătății, scurs în media. 

"O să încep cu acea scrisoare pierdută, acel mail despre care s-a vorbit în spațiul public și care viza acest OUG pe Sănătate. Acolo se povestea ceva despre prietenii noștri și s-a speculat în presă că dvs. ați fi trimis un mail către niște privați, fiind în conflict de interese și drenând bani către prietenii din sistemul privat. Am făcut și eu o investigație și țin să le spun colegilor din mass-media adevărul despre acest mail care vă dezincriminează. Acest mail buclucaș a ajuns la două persoane. Una dintre aceste persoane, pentru că nu și-a găsit sinecura în Minister și pentru că a folosit mașina personală a ministrului a fost dată afară, a făcut o copie după acest mail și a indus în opinia publică faptul că ar fi fost dat către privați. Acest mail a fost trimis către aceste două persoane care nu au nicio legătură cu sistemul privat", a spus Emanuel Ungureanu în timpul audierilor. 

Răspunsul dat de Victor Costache

"Vă confirm. Acest mail a fost trimis... este vorba de o corectare a unui ordin de ministru care era expirat din 2018, parctic din 2018 toate fondurile alocate pacienților critici din România erau alocate fără un act normativ în vigoare și s-au alocat astfel sute de milioane. Doamna consilier, cu soțul ei, care erau juriști și au lucrat la actualizarea acestui ordin mi l-au trimis pe mail și eu l-am trimis domnului Baciu, pentru a-l pune în transparență, punând în CC și spunând celebra frază: Acest mail lucrat de prietenii noștri, care erau în CC", a răspuns Victor Costache.

Critică pentru modul extraordinar de prost în care comunică

"Aici urmează critica pentru modul extraordinar de prost în care ați comunicat și lucrurile bune pe care le-ați făcut, pentru că acest mail s-a învârtit două săptămâni în spațiul public, când această lămurire ar fi fost suficientă și mă scuteați și pe mine de un pic de bătaie de cap în plus", a completat Ungureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel