SCRISOAREA lui Marcel Ciolacu și Robert Cazanciuc pentru Ludovic Orban

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu și Robert Cazanciuc i-au trimis, miercuri, premierului Ludovic Orban o scrisoare legată de prelungirea stării de alertă în România. 

„Stimate Domnule Prim-Ministru,

Având în vedere adresa nr. 5/3207 din 16.06.2020 prin care ne transmiteți, spre informare, Hotărârea Guvernului nr. 476 / 16.06.2020 privind prelungirea stării de alertă a teritoriului și măsurilor de îngrijire sunt aplicabile în cazul în care se impune prevenirea și combaterea efectelor de pandemii de la COVID-19, și

În conformitate cu prevederile art. 4, alin. (4) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei din COVID-19,

Vă solicităm completarea procedurilor de aplicare a art. 4 din actul normativ precitat prin transmiterea către Parlament a solicitării de încuviințare a măsurii de prelungire a stării de alertă, pe baza analizei factorilor de risc, document prevăzut la art. 3 din Legea nr. 55/2020”, se precizează în scrisoare.

Amintim că Birourile permanente reunite ale Parlamentului au decis, miercuri dimineață, că, deocamdată, nu va fi dat vot pe hotărârea cu privire la prelungirea stării de alertă. Guvernul specifică faptul că a fost transmisă „spre informare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel