Scrisoare internă pentru angajații ASF. Venituri cu 10% mai mari

Transportatorii au protestat, joi, în București, nemulțumiți de majorarea accelerată a polițelor RCA. Ei cer răspunsuri și decizii clare din partea ASF, care trebuia să reglementeze piața asigurărilor astfel încât RCA să nu crească cu 400% într-un an pentru transportatorii de persoane și de marfă. 

Transportatorii n-au primit un răspuns joi. În schimb, angajații ASF au primit vești bune: vor avea venituri cu 10% mai mari dacă vor face performanță. Informația a fost prezentată, joi, în emisiunea "XPress", de pe B1 TV, unde Sabin Orcan. 

Iată conținutul scrisorii, prezentată la B1 TV

"Doamnelor şi Domnilor Directori,

Dragi colegi şi colege,

A trecut mai mult de un an de când am lansat reforma ASF şi de când cea mai mare parte din voi a trecut prin procesele de selecţie internă şi externă, care v-au confirmat ca fiind cei mai potriviţi pentru poziţiile pe care le ocupaţi. Cu ultimele recrutări din octombrie 2015, echipa de management a ASF este acum nu numai completă, dar şi mult întărită. Mai mult de jumătate sunt oameni noi. (...)

Vă reamintesc faptul că, recent, Consiliul a aprobat noul Contract Colectiv de Muncă prin care în anul 2016 se acordă angajaţilor compensaţii financiare majorate între 8-10%, în funcţie şi de performanţa individuală, în schimbul cărora se aşteaptă o creştere a eficienţei şi productivităţii întregii activităţi. (...)

Această echipă va marca istoria instituţiei - dacă reuşeşte, este meritul ei. Deschidere la nou, managementul schimbării, lucrul în echipă şi schimbul de experienţă sunt valorile pe care trebuie să le împărtăşim de acum înainte.

Succes!
Mişu Negriţoiu". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel