Scrisoare Giuliani. Prișcă atacă: Își permit să își cumpere astfel de speakeri

Răzvan Prișcă
Răzvan Prișcă

Răzvan Prișcă a declarat că Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, ar fi fost cumpărat pentru a transmite acea scrisoare în care critică protocoalele dintre SRI și Parchetul General, dar și modul în care s-a făcut justiție în România. 

Răzvan Prișcă a fost primul din tabăra Partidului Național Liberal care s-a exprimat cu privire la scrisoarea lui Rudolph Giuliani în care sunt criticate anumite practici din justiția din România. Liberalul susține că avocatul lui Donald Trump a fost cumpărat pentru a da astfel de declarații.

"Sunt onorarii foarte mari"

"Intrăm într-o altă etapă a existenței noastre. Avem deja oameni care își permit să își cumpere astfel de speakeri, iar acesta nici nu pot să spun că e un lucru rău. Totuși, ați cumpăra astfel de speakeri actuali avocați, cum este un fost șef FBI, precum un fost șef al FBI, știți că fostul șef al FBI este avocatul domnului Puiu Popoviciu și al domnului Adamescu. E ceva greu de atins pentru că sunt onorarii foarte mari. (...) E vorba de o conștiință, de morală, despre pentru cât te poți vinde", a declarat Răzvan Prișcă la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel