Scrisoare Giuliani. Liviu Pleșoianu: E dovada clară că...

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu a transmis un mesaj legat de scrisoarea trimisă de Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal şi fost primar al oraşului New York, preşedintelui României.

Rudolph Giuliani și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu „prejudiciul adus statului de drept în România". Potrivit acestuia, progresele au fost subminate grav de excesele DNA, făcute în numele „aplicării legii". Giuliani încurajează România să îşi reafirme angajamentul de a investiga şi judeca corupţia în mod cinstit, transparent şi în concordanţă cu legea.

„Scrisoarea de azi a lui Rudolph Giuliani - avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal şi fost primar al New-York-ului – e dovada clară că toate eforturile de a aduce la cunoștința Președintelui Trump situația REALĂ din România au avut sens și au fost încununate de succes!”, a precizat Liviu Pleșoianu.

„Aștept cu interes să văd ce mai spun în emisiunile lor cei care acuzau că „nu acționăm pe plan extern"... Am acționat LA VEDERE și acum rezultatul SE VEDE: în mod oficial, Donald Trump, Președintele SUA, a declarat război și Noii Securități, acelui „deep state" românesc pe care l-au creat cei din Administrația Obama-Hillary cu ajutorul SRI și DNA! Începând de azi, în mod OFICIAL, Președintele Noii Securități Klaus Werner Iohannis se află în vizorul Președintelui Trump și al administrației sale”, a mai transmis Pleșoianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel