Scrisoare diaspora despre Dăncilă. Ciutacu, reacție: Îți trebuie multă minte

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Victor Ciutacu a făcut un scurt comentariu după ce românii din Spania au trimis o scrisoare Casei Regale Spaniole în care vorbesc despre Viorica Dăncilă.

Concluzia românilor notată în text a fost: "Vă rugăm să nu vă murdăriți mâinile cu această doamnă care reprezintă corupția din România".

"Viorica Dăncilă nu este un politician genial. Nu, e doar o păpușă, o marionetă a lui Liviu Dragnea, liderul PSD o persoană condamnată penal la aproape 4 ani de închisoare pentru corupție care încearcă cu disperare să schimbe întregul sistem al justiției și legile României pentru a obține clemență. Guvernul său a reușit să o demită pe Laura Codruța Kovesi, elementul central al justiției, care lupta împotriva abuzurilor făcute de politicieni de toate culorile politice. Printre cazurile acestea s-au aflat politicieni precum Liviu Dragnea", se mai arată în scrisoare.

Victor Ciutacu a comentat subiectul scrisorii.

”Iti trebuie multa minte, ca roman traitor in Spania, sa te plangi regelui ca se intalneste cu exponenta coruptiei. Cumnatu-sau si-a luat 5 ani si 10 luni pentru coruptie, iar sora-sa s-a scos din acelasi dosar fiindca e printesa”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Viorica Dăncilă se află, joi, în Spania, unde are o întrevedere cu omologul său spaniol, Pedro Sanchez, şi este primită de regele Felipe al VI-lea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel