Scrisoare Bădălău. Dragnea, răspuns după criticile omului doi din PSD

Darius Muresan / 08 ian 2018 / 19:24 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a trimis o scrisoare către PSD.

Bădălău susține că în partid s-a acceptat suspendarea democrației interne, a criticat unii miniștri precizând că sunt anonimi și fără experiență, dar și câteva dintre măsurile pe care PSD nu a putut să le implementeze.

"Pas cu pas partidul nostru a acceptat suspendarea democrației interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie să ne-o asumam", arată președintele executiv al PSD, Niculae Bădălau, într-o scrisoare deschisă adresată conducerii partidului.

Într-o conferință de presă, Liviu Dragnea i-a răspuns vicepreședintelui executiv al PSD. Dragnea spune că nu a apucat să analizeze scrisoare, s-a uitat peste ea, dar în timpul ședinței toată lumea vorbea, fapt pentru care nu s-a putut analiza scrisoarea lui Bădălău. Totuși, Dragnea spune că documentul prezentat de președintele executiv al PSD este foarte important și se va ține cont de el în ședința pe care PSD o va avea la finalul lunii ianuarie. 

„Cu sinceritate, spun că am apucat să mă uit (nr. - peste scrisoarea lui Bădălău), dar nimeni nu a putut să o analizeze. E un document bun, care va face parte dintr-un documentele propus spre a fi adoptat la ședința de la finalul lunii”.

Dragnea a caracterizat scrisoare în care Bădălău critică PSD „un material de analiză foarte serios”. 

Puteți citi integral scrisoarea lui Nicolae Bădălău AICI.

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25