Scrisoare anti PSD / întâlniri secrete. Mihai Fifor: Mizeria pare să nu se mai termine

Mihai Fifor FOTO AGERPRES
Mihai Fifor FOTO AGERPRES

Ministrul Mihai Fifor a transmis un mesaj important în ceea ce privește celebra scrisoare împotriva președintelui PSD, Liviu Dragnea, menționând că nu a văzut conținutul scrisorii până să fie făcut public.

„Și mizeria pare să nu se mai termine....Aflu astăzi că am semnat nu știu ce scrisoare împotriva președintelui Dragnea, că am participat la ședințe secrete, unde s-a redactat celebra scrisoare.

Ei bine, trebuie să îi dezamăgesc pe cei care au chef de astfel de manipulări ieftine...Nu am văzut niciodată această scrisoare, asumată de trei colegi de partid, înainte de a fi făcută publică și, nici măcar atunci, nu am avut răbdare să o citesc până la capăt.

Nu mai vorbesc de faptul că nimeni, niciodată nu m-a consultat cu privire la textul cu pricina sau la orice alt potențial manifest.

Cât privește întâlnirile secrete, tare aș vrea să indice cineva care sunt întâlnirile acestea secrete cu grupuri de complotisti din partid la care am participat.

Cu orice risc...

Am încercat, cu orice risc, să am în toată această perioada o atitudine echilibrată, ponderată, îndemnând la dialog în cadrul partidului și la găsirea celor mai bune soluții pentru că guvernarea și majoritatea parlamentară, decise de români, să nu aibă de suferit.

Nu am fost și nu sunt adeptul spălatului rufelor în public, considerând că astfel de lucruri nu fac decât să dea apă la moară celor care, de luni de zile, se străduiesc să creeze o breșă în partidul de guvernare, pentru a dărâma Guvernul Dăncilă”, a scris, sâmbătă seară, ministrul Mihai Fifor pe contul personal de Facebook.

În continuare, crede cu tărie „în nevoia imperioasă de a continua să guvernăm pentru dezvoltarea și bunăstarea acestei țări pentru stabilitatea și unitatea României în an Centenar”, a mai transmis ministrul Apărării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel