Scrisoare anti-Dragnea. Nicolicea: Efectele nu au fost cele pe care ni le-am fi dorit

Eugen Nicolicea
Eugen Nicolicea

Deputatul social-democrat Eugen Nicolicea a declarat miercuri că toate lucrurile semnalate în scrisoarea deschisă, transmisă de lideri ai PSD, ar fi trebuit discutate în cadrul conducerii partidului, subliniind că demisia este un act unilateral. 

"Primul lucru este acela că orice scrisoare deschisă creează nişte efecte în spaţiul public şi cred că aceste lucruri care erau scrise în scrisoare precum şi orice alte lucruri ar fi trebuit să fie, în ordinea firească, dezbătute în cadrul conducerii şi după aceea să se facă o declaraţie de presă sau un comunicat cu problemele ridicate şi cu răspunsurile la acele probleme. Evident că, fiind o ordine inversă, efectele nu au fost cele pe care ni le-am fi dorit noi pentru partidul nostru", a afirmat Nicolicea, întrebat, la Parlament, despre scrisoarea deschisă în care lideri ai PSD cer "demisia imediată" a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv. 

Nicolicea a precizat că demisia este un act unilateral

"Deci demisia este un act unilateral şi despre actul unilateral, dacă este făcut, un act de voinţă, răspunde cel căruia i s-a cerut demisia. Pe de altă parte, a cere demisia cuiva, eu am spus-o nu în acest caz ci în alte cazuri, este o solicitare ca nu ţine ca rezolvare decât efectiv de voinţa respectivului", a adăugat Nicolicea. 

El a mai spus că până la această scrisoare deschisă "toată lumea era încântată" de modul în care Liviu Dragnea conducea partidul. Eugen Nicolicea a precizat că, dacă are o critică de făcut, o va face în interiorul formaţiunii politice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel