Scrisoare anti-Dragnea. Iordache: Nu cred că doar semnatarii dețin adevărul

Comisia Iordache
Comisia Iordache

Vicepreședintele Camerei Deputaților a declarat că scrisoarea dizidenților din PSD va fi analizată în CEX-ul partidului, alături de alte păreri și că nu crede că doar semnatarii dețin adevărul. 

Iordache se plasează de partea liderului Liviu Dragnea și face un apel la calm și la dezbatere în cadrul Comitetului Executiv al PSD. "Mai există și alte păreri în partid, nu cred că doar cei trei semnatari ai scrisorii dețin adevărul. Haideți să oprim aceste conflicte interne. Eu cred că PSD-ul a făcut în toate domeniile de activitate niște lucruri foarte bune și numai cei care nu vor să vadă ce făcut PSD-ul nu depășesc lucrurile negative și conflictele interne. Cred că trebuie să nu avem dezbateri în plan extern ci în partid. Avem foarte multe lucruri de făcut, Referendumul, continuarea guvernării, președinția Consiliului Uniunii Europene de la 1 ianuarie și multe altele", a declarat Iordache pentru Realitatea TV. 

Scandalul a pornit după ce mai mulți membri cu funcție de conducere ai PSD au făcut publică o scrisoare pein care i-au cerut liderului Liviu Dragnea să se retragă de la șefia partidului din cauza vulnerabilității sale juridice. 

Citește aici conținutul scrisorii: SCRISOAREA anti-Dragnea din PSD a apărut. Liderii care o semnează: Declarația completă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel