Scrisoare anti Dragnea din PSD. Zetea: Deja începem să pierdem bătălia

Gabriel Zetea
Gabriel Zetea

Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș, și-a exprimat punctul de vedere cu privire la scrisoarea anti Dragnea semnată de Gabriela Firea, Adrian Țuțuianu și Paul Stănescu.

Am convocat ședință Comitetului Executiv a organizației PSD Maramureș pentru astă seară, iar mâine, la București, vom discuta toți președinții organizațiilor din Ardeal pentru a ne întâlni și a avea o poziție unică prin consens. 

Speranța mea este că acest conflict se va încheia și în orice condiție s-ar încheia partidul trebuie să rămână unit. Fără o tranșare clară a acestui subiect, vom greși mult. Noi am promis altceva românilor. 

În scrisoarea transmisă sunt puncte valide, lucruri pe care trebuie să le discutăm și pe care PSD trebuie să le îndrepte dacă își dorește să rămână în continuare, în preferințele electoratului din România. Acum vom vedea care este poziția fiecăruia cu privire susținerea unui om în fața altui om. În interiorul partidului nu asta contează, ci PSD ca întreg, nu un om sau o grupă de oameni. În momentul în care am început să vorbim despre tabere în interiorul PSD, deja începem să pierdem bătălia. Trebuie să vedem în interiorul Comitetului Executiv cum putem să menținem unitatea., a spus Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel