Scrisoare anti-Dragnea. Boștinaru: Acesta este cel mai mare pericol

DRAGNEA
DRAGNEA

Eurodeputatul PSD, Victor Boștinaru, a declarat, la România TV, că riscul cel mai mare acum este PSD să piardă guvernarea. 

Eurodeputatul a explicat că scrisoarea dizidenților din PSD care îi cer demisia lui Dragnea va avea consecințe dezastruoase pentru partid. "Criza internă din PSD riscă să facă rău și României. Guvernul va fi vulnerabilizat și nimeni nu poate preveni chiar o pierdere a majorității și o cădere a guvernului. Nimeni nu își problema că un PSD, măcinat de conflicte interne, chiar dacă rămâne la guvernare, îi va fi foarte dificil să pregătească marile provocări de anul viitor cum ar fi președinția Consiliului Uniunii Europene.

Se dezic de ce au spus la Neptun

Boștinaru le reproșează dizidenților că își schimbă părerea după cum bate vântul. "Toți acești lideri, care după CEX-ul de la Neptun s-au îmbarcat în această inițiativă extrem de complicată și riscantă pentru PSD, se dezic chiar de pozițiile pe care le-au avut la Neptun sau de alte poziții anterioare exprimate la congres. Mă așteptam ca ei să anticipeze efectele. Cel mai mare pericol este pierderea puterii de către PSD prin pierderea chiar a majorității parlamentare." 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel