Scrisoare anti-Dragnea. Bădălău:În politică nu e loc nici de sentimente, nici de resentimente

Niculae Badalau Sursă FOTO: Agerpres
Niculae Badalau Sursă FOTO: Agerpres

Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat miercuri, că se raliază poziţiei exprimată în scrisoarea privind demisia lui Liviu Dragnea şi consideră că aceasta este "un demers democratic, menit să salveze partidul într-un moment dificil". 

"Mă raliez declaraţiei comune a colegilor mei, un demers întru totul democratic, menit să salveze partidul într-un moment dificil. Suntem cu toţii datori să facem o analiză onestă şi deschisă a situaţiei în care a ajuns Partidul Social Democrat şi să punem degetul pe rană, pentru că în politică nu e loc nici de sentimente, nici de resentimente.

Totodată, consider că, dacă scrisoarea, pe care am transmis-o către liderii partidului în cadrul şedinţei Comitetului Executiv din ianuarie, ar fi fost discutată, nu ne-am mai fi aflat astăzi în acest impas. Suntem vulnerabili, ca partid şi ca guvern, pentru că avem un lider vulnerabil, care, atât prin situaţia sa juridică, cât şi prin modul său de acţiune din ultima perioadă, a atras asupra PSD oprobriul unei însemnate părţi a societăţii româneşti", a declarat Niculae Bădălău. 

"Context politic nefavorabil"

El a adăugat că PSD este un partid "care guvernează pentru oameni şi guvernează cu rezultate notabile" şi "este păcat ca, "din cauza unui context politic nefavorabil" să fie minimalizate sau chiar puse în pericol proiectele majore din Programul de Guvernare pe baza căruia au fost câştigate alegerile". 

"Avem nevoie de clarificări, de decizii urgente, care să ne ajute să trecem peste acest moment şi să rămânem uniţi şi coerenţi în acţiunea noastră politică", a conchis Niculae Bădălău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel