Scopul rezultatului la europarlamentare pentru PNL. "Două obiective majore"

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat că prin rezultatul la alegerile europarlamentare vrea să atingă două obiective majore. 

"În primul rând, să trimitem un număr cât mai mare, opt în planul nostru, față de cinci câți am avut, colegi în Parlamentul European, unde este nevoie de oameni cu personalitate, care să aibă și un program, un proiect politic, o viziune privitoare la deciziile și politicile europene care să fie în favoarea României", a scris Crin Antonescu, pe pagina sa de Facebook. 

VEZI și: Start confruntării electorale. Ce-i interzis în cursa pentru europarlamentare

Despre "a doua mare miză", președintele PNL a scris: "constă în faptul că ele reprezintă un moment de reașezare a scenei politice românești și o etapă preliminară pentru alegerile prezidențiale. Din această perspectivă, am spus astăzi la Baia-Mare, că obiectivul major al PNL este de a obține un rezultat care să arate, fără nici un fel de putință de contestare, că este partidul de dreapta care contează în România, că este principalul partid alternativă la PSD, alternativă nu doar prin spirit, prin politici, prin program, ci și prin forță". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel