EXCLUSIV  Scopul ALDE la alegerile locale. Tăriceanu anunță MIZA

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a explicat care este miza alegerilor locale din toamnă. 

Călin Popescu Tăriceanu a spus ce așteptări are ALDE la alegerile locale din toamnă.

"În primul rând vreau să vorbesc și despre mine, dar și în numele partidului. Noi am obținut și în 2016 o reprezentare locală consistentă. Am avut foarte mulți primari, viceprimari, președinți de consilii județene, consilieri județeni, consilieri locali. Am avut o reprezentare foarte bună probabil cu excepția a două sau trei județe, de exemplu județul Sibiu. Dar, am avut o reprezentare bună pe care ne-o dorim să o reafirmăm, adică cea mai mare parte a celor care au fost candidați în 2016 doresc să își reînnoiască mandatele. Între timp există și oameni noi care au venit în partid și în mod logic aspiră să fie aleși. Sigur că ne propunem să obținem un rezultat cât mai bun care să permită să se audă o voce liberală atât în consiliile județene, cât și în consiliile locale. Este nevoie de politici liberale în administrație", a declarat Călin Popescu Tăriceanu în exclusivitate pentru DCNEWS

Totodată, președintele ALDE a spus și de ce consideră ca candidatura sa la primăria Capitalei este una importantă și necesară.

"Candidez la primăria Capitalei cu convingerea că Bucureștiul are nevoie în aceste vremuri grele de o persoană cu experiență. Are nevoie de o persoană care să fi arătat de ce este capabil și cred că mandatul meu ca prim-ministru din perioada 2004-2008, când am condus România cu succese notabile care mă recomandă ca un bun primar. Bucureștiul are nevoie de un primar care să se dedice 100% Bucureștiului. Spun asta pentru că foarte mulți primari au servit primăria cu jumate din capacitatea lor. Erau preocupați de altceva. Au folosit primăria ca pe o trambulină pentru a ajunge în altă  parte", a spus Călin Popescu Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel