Scindare în PNL: liberalii îi cer lui Antonescu demiterea lui Nicoară

crin-antonescu 5
crin-antonescu 5

Repartizarea colegiilor pentru alegerile parlamentare aduce primele tensiuni majore la nivelul partidelor. Membri organizaţiei PNL Cluj s-au răsculat şi îi cer preşedintelui PNL, Crin Antonescu, schimbarea de urgenţă a liderului PNL Cluj, Marius Nicoară. Scandalul a pornit după ce mai mulţi membri de partid au cerut definitivarea colegiilor cât mai rapid, dar Nicoară a evitat cât se poate de mult acest moment, informează stiridecluj.ro. 

Documentul trimis președintelui Crin Antonescu este semnat de 15 din cei 26 de membri ai Biroului Permanent Teritorial al PNL Cluj, întrunit în 4 octombrie.

”Prin prezenta adresă vă supunem atenției următoarea situație înregistrată în filiala PNL Cluj cu ocazia Biroului Politic Teritorial din 4 octombrie 2012:

- În cadrul sedinței pe ordinea de zi la punctul 2 domnul Marius Nicoară, președintele PNL Cluj, a prezentat sinteza BPC din 3 octombrie și adresele S.G., fiind citită decizia 29/2012 unde la punctul 3 din decizie se făcea referire la convocarea de urgență a Delegației Permanente Teritoriale și comunicarea către S.G. până luni, 8 octombrie, a candidaților. Domnul Marius Nicoară a menționat că, convocarea DPT Cluj până luni, 8 octombrie, este nestatutară, domnia sa propunând convocarea acesteia cel mai repede posibil în 13 octombrie 2012 la ora 10.00 (punctul 4 pe ordinea de zi), subliniind că și data de 13 este în limitele staturare și exista pericolul contestării Delegației Permanente Teritoriale. Drept urmare, Delegația Permanentă Teritorială a PNL a fost convocat pe 14 octombrie, ora 14.00, determinându-ne să ignorăm decizia 29/2012 a Biroului Politic Central al PNL. Ulterior ședintei BPT Cluj, în urma discuțiilor purtate cu organizațiile PNL din țară am constatat că au avut loc Delegații Permanente Teritoriale conform deciziei 29/2012 a BPC PNL, pe care președintele PNL Cluj o consideră nestaturată.

Menționăm faptul că nu suntem de acord să cedăm Colegiul 3 Deputați Cluj-Napoca, pentru Colegiul 1 Deputați”, se arată în sinteza BPT, document adresat președintelui PNL, Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel