''Schumacher'', un documentar pe Netflix, pe 15 septembrie

Michael Schumacher  Foto: Facebook
Michael Schumacher Foto: Facebook

Un documentar intitulat ''Schumacher'' va avea premiera pe Netflix în data de 15 septembrie şi va prezenta cariera celebrului pilot german de Formula 1. Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial, care nu a mai fost văzut în public după un grav accident de schi suferit în 2013, informează AFP.

Documentarul dedicat lui Michael Schumacher, o legendă a automobilismului, în prezent în vârstă de 52 de ani, a cărui stare de sănătate este ţinută secretă, este singurul film susţinut de familia sa, a anunţat platforma de streaming americană într-un comunicat.

Interviuri în exclusivitate cu soţia pilotului, Corinna, cu cei doi copii ai lor, Gina şi Mick - cel din urmă este la rândul său pilot de Formula 1 începând din acest sezon - şi cu alte persoane apropiate (Jean Todt, Bernie Eccle) sau foşti competitori din automobilism (Sebastian Vettel, Mika Hakkinen, David Coulthard) vor fi incluse în filmul care va fi lansat la 30 de ani după debutul lui Schumacher în Formula 1, care s-a produs cu ocazia Marelui Premiu al Belgiei din august 1991.

Pentru a păstra sfera lui privată ca o sursă de vitalitate, Michael a separat întotdeauna cu rigoare şi constanţă viaţa privată de viaţa publică. Acest film vorbeşte despre ambele lumi. Este cadoul din partea familiei pentru un soţ şi un tată mult iubit, a declarat Sabine Kehm, managerul fostului pilot german, care deţine în palmaresul său 91 de victorii în Formula 1, potrivit comunicatului.

Site-ul Tele-Loisirs a dezvăluit o parte din mărturisirile făcute de Corinna Schumacher în documentarul respectiv. "Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întâmpla oricui. Desigur, el îmi lipseşte în fiecare zi. Dar nu sunt singura căreia îi lipseşte. Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa. Dar Michel este acolo. Este diferit, dar este acolo şi asta cred că ne dă putere", a declarat soţia fostului campion.

Michael Schumacher  a suferit un accident la schi, în stațiunea Meribel, din Alpii francezi. Pe 29 decembrie 2013, fostul pilot de la Ferrari s-a lovit cu capul de o piatră și a fost transportat de urgență la spitalul din Grenoble, unde a fost ținut în comă timp de șase luni. 

Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial de Formula 1 (1994-1995 cu Benetton, 2000-2004 cu Ferrari) a disputat ultimul Mare Premiu în 2012 la volanul unui monopost Mercedes. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel