Schumacher, stare de sănătate ținută în mare secret

Rămân în continuare semne de întrebare cu privire la starea actuală de sănătate a fostului pilot de Formula 1. Potrivit noilor informații, condiția exactă a fostului pilot de Formula 1 rămâne un mister până și pentru cei mai apropiați prieteni ai fiului lui Schumacher.

Potrivit Mirror, Nicklas Nieles, prieten foarte apropiat al fiului de 19 de ani al lui Schumacher, tânărul ține în mare secret diagnosticul precis al tatălui său. Astfel, nimeni din casă nu trebuie să sufle vreo vorbă despre evoluția stării lui de sănătate.

Toată situația a fost complet închisă

„Mick (n.r. fiul) nu spune că este trist din cauza tatălui său. Doar spune din când în când că este câteodată dificil. Îl cunosc foarte bine, și privat. Este un tip foarte liniștit și calm. Foarte de treabă și primitor și vorbește cu toată lumea. Toată situația a fost complet închisă și nu se vorbea despre ea. Încă merg câteodată la karting cu Ralf Schumacher și echipa și nimeni nu vorbește despre asta. Este dificil să spun ce se întâmplă", a mărturisit Nicklas.

Michael Schumacher, de șapte ori campion mondial la Formula 1, s-a accidentat cumplit în timpul unei vacanțe în Alpi, în urmă cu aproape cinci ani. După ce a trecut prin două operații, a rămas într-o comă din care pare că nu reușește să-și revină.

Michael Schumacher, peste 20 de milioane de euro pentru tratament

În vârstă de 49 de ani, Michael Schumacher nu a mai fost văzut în public de mai bine de patru ani când a suferit acel accident înfiorător în Alpii Francezi. El s-a lovit puternic în zona capului în urma incidentului produs pe 29 decembrie 2013, în timp ce schia pe o pârtie din Alpii Francezi. După accident, fostul campion la F1 a fost băgat în comă indusă timp de șase luni și, ulterior, a fost supus unui tratament în Elveția.

Fostul campion de Formula 1 s-a născut pe 3 ianuarie 1969 în Hürth, Germany. El s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Corinna Betsch, în 1995. Ei au împreună doi copii: Mick Schumacher, Gina-Maria Schumacher.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel