Schimbări TAROM. Felix Stroe, propuneri concrete până pe 5 decembrie

Bogdan Bolojan / 20 noi 2017 / 17:29 Salveaza PDF Comentarii

 Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a declarat că până pe 5 decembrie secretarul de stat Dragoş Titea, care conduce în prezent o comisie care analizează activitatea companiei aeriene naţionale, va trebui să prezinte un set de propuneri concrete legate de TAROM, propuneri ce vor fi înaintate şi premierului. 

"Conducerea TAROM este exercitată printr-un Consiliu de administraţie, când Consiliul de administraţie va decide o să avem un nou director general", a declarat ministrul Transporturilor la plecarea de la întâlnirea pe care a avut-o, luni, la Parlament, cu senatorii PSD, fiind întrebat dacă la TAROM a fost numit un nou director general. 

Referitor la incidentele de natură tehnică petrecute în ultima perioadă la compania aeriană naţională, Stroe a spus: "Am luat toate măsurile". 

"În prezent, un colectiv condus de secretarul de stat Dragoş Titea acţionează zilnic, timp de şase - opt ore, în cadrul companiei, este prezent de dimineaţă până seara în companie, pentru întărirea disciplinei, pentru rezolvarea problemelor ridicate de Curtea de Conturi şi de Corpul de control al primului-ministru. Vom întări disciplina la maxim. (...) În momentul de faţă există o comisie condusă de secretarul de stat Dragoş Titea care are termen până pe data de 5 decembrie să prezinte propuneri concrete cu care mergem la primul-ministru ", a mai declarat ministrul Stroe, conform Agerpres.

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.M