Schimbări la US Open. Antrenorul Simonei Halep, REVOLTAT: Penalizările sunt RIDICOLE

Organizatorii de la US Open au anunțat o schimbare importantă în cadrul turneului. 

La turneul de la US Open se va implementa un cronometru care va măsura timpul necesar unui jucător în timpul unei serve. Cronometrul va fi vizibil tuturor, iar în cazul în care timpul stabilit este depășit se vor aplica sancțiuni. Darren Cahill spune că este o măsură bună, însă el este revoltat de sancțiunile propuse

Mesajul lui Cahill 

"E extraordinar că se implementează un cronometru pentru lovituri, dar aceste penalizări sunt ridicole. Prima dată un avertisment, apoi pierderea unui punct, apoi pierderea game-ului. Ar trebui să fie mereu pierderea primului serviciu. De asemenea, ce se întâmplă dacă un jucător aruncă mingea greşit? Cronometrul se resetează sau timpul curge şi continuă să atragă după sine penalizări?", a scris Darren Cahill pe pagina sa de Twitter.

Reamintim că au fost cazuri în care chiar Simona Halep a avut de suferit de pe urma unor jucătoare precum Maria Sharapova care se folosesc de astfel de tertipuri pentru a scoate adversarele din formă. La un moment dat jucătoarea din Rusia a cerut chiar să meargă la toaletă. Măsura implmentării unui astfel de cronometru are ca scop sporirea fair play-ului și eliminarea unor astfel de practici. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel